2013. május 8., szerda

Szegedi Szupershow


Újra Szegedi Szupershow! A HCW nagyszabású gálája idén is a Műjégpályán lesz megtartva Május 18.-án! László Roland rendezésével készül a gála. Tavaly 1300 ember volt kíváncsi a gálára, melyen helyet kapott a pirotechnika is. Ez idén sem marad el! László Roland elmondta, hogy másként fog kicsit kinézni a ring és az entrance rész ki lesz bővítve. 




________________________________________________________
A meccseket elnézve nem lesz kispályás ez a gála sem:
HCW Bajnoki övmeccs: PG Hooker a HCW regnáló bajnoka két ellenféllel méri össze erejét. Renegade és Gabriel Angelfyre fognak a magasba mászni, mert megrendezésre kerül a HCW történelmében először egy létrás meccs. Az öv ugyan olyan magasan lesz felfüggesztve, mint a WWE-ben. Vajon, PG Hooker elveszti az övet, melyet már kilenc hónapja birtokol?

HCW Hardcore övmeccs: Még egy olyan meccs amit még nem láthattunk a HCW-ben (mellékesen én még nem is hallottam róla) a neve nem más, mint Apocalypse Hardcore Match. Dover-nek öt emberrel szemben kell megvédenie az övet. Eddig csak azt tudjuk, hogy Kent lesz az egyik ellenfele Dover-nek, szóval négy hely még teljesen szabad. Mindenki mindenki ellen, mindent mindent ellen és a végén egy bajnok távozik. Érdekes meccsnek látszódik. 

Chairs & Fire meccs: Ez az a meccs amivel nem tudok mit kezdeni, ugyan is láttunk már tüzet a Véres November 3-on Murlock és Michael Nuts között, de ez nekem másnak ígérkezik. Szintén Murlock és Michael Nuts küzd meg egymás ellen. Mindenesetre nagyon várom a meccset és remélem nem kerül egyikőjük sem a kórház égési osztályára.

Tag Team meccs: Tony Baritoon a menedzserével és egyik társával Johny Vegas-szal fog a ringbe lépni két skót emberrel Mr. News és Kevin Williams csapatával. Remélem a HCW fénylő csillaga Tony Baritoon és az aranyhangú menedzsere Mr. Vegas győzelmet akartnak Szegeden!

Tag Team meccs: Nitro és Ted Wellington bejáratott csapata fog megküzdeni az újonnan alakult Poison és Cyrus Cage csapata ellen. Négy energikus egyéniség a ringben, ez rossznak nem mondható egyáltalán. Jessie csak hevíteni fogja a vasat a ring mellett!

Normal meccs: Tengkwa fog megküzdeni a HCW buliarcával Yan "Party" Colby-val. Mind a kettejük ringbeli teljesítménye lenyűgöző és akkor is örülök, ha Tengkwa és akkor is ha Colby nyer.

Női meccs: Az elbűvölő Audrey Bride fog megküzdeni Európa legismertebb női pankrátorával Alpha Female-lel. Audrey technikás és Alpha Female pedig erős. Remélem Audrey-t nem fogja összeroppantani a meccs alatt Female.

PWH Bajnoki övmeccs: Big Geert a PWH (Pro Wrestling Holland) bajnoka és feltette az övét, miszerint a HCW berkein belül bárki kiállhat ellene. Nem is valaki tette ezt, ugyanis a HCW első bajnoka Icarus próbálkozik meg elvenni tőle az övet. Száz kiló különbség? Na és? Elszántság és beleadás!
________________________________________________________

Aki távolsági, pénzügyi, egyéb okok miatt nem tud ott lenni a gálán az se búslakodjon, mert a HCW élőben közvetíti az eseményeket, melyet Wanna Raise a komment dante és A Doktor fog kommetálni. A Live.hcw.hu


Leszűkítve: HCW Szegedi Szupershow, Május 18.-a Műjégpálya. Élőben nézheted helyszínen vagy a lakásodon. HCW mindenek felett!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése