2012. július 22., vasárnap

Piaci Sárkány

Üdv Néktek! Én lenni..Áh nem tudok én így beszélni! Szóval van egy Kis Chan nevű énekes akinek van pár száma, de ez nagyon beteg :D Nézzétek meg ti is és nevessetek like-oljátok, osszátok szerte széjjel!

Csinál sok pénzt, Nagyon sok pénzt!


2012. július 20., péntek

Interjú PG Hooker-rel

PG Hooker a legújabb bajnoka a HCW-nek! Őt is sikerült elérnem és interjút készíteni vele. Jó olvasást!


PG Hooker




1. Honnan ered a PG Hooker név?

1. PG a becenevem amióta csak Zugló utcáit koptatom, nincs különösebb háttere. A Hooker pedig a múlt nagy birkózói előtt tiszteleg. Wéber Árpád vagy Lou Thesz csak hogy két nagy nevet említsek. Törőemberek voltak, azaz Hooker-ek. Aki a kötelek közé lépett egy Hooker ellen annak azonnal remegni kezdtek a lábai!

2. Miért döntöttél a Pro-Wrestling mellet?

2. A sport mindig hatalmas szerepet játszott az életemben. Több sport versenyszerű és válogatott szinten történő űzése után, a Pro-Wrestling világában találtam igazán magamra.

3. Milyen érzés birtokolni az övet?

3. Felemelő érzés. Büszke vagyok arra hogy a magyar Pro-Wrestling csúcsán vagyok! És garantálom hogy jó sokáig ott is maradok!

4. Nehéz döntés volt Direktorrá válni?

4. Nem váltam Direktorrá! A magyar profi birkózás bajnokává váltam...pont! Ez egy profi sport aminek a csúcsára értem, ez volt a célom az első naptól kezdve, és én az a fajta ember vagyok aki addig küzd míg el nem éri a kitűzött célját! Eredmény centrikus világban élünk. Kedves érzelmekért és jópofizásért nem adják az aranyat.

5. Kik a kedvenc pankrátoraid és melyik szervezetek a kedvenceid?

5. Jó nehéz kérdés! Minél jobban beleásom magam a profi birkózás világába, múltjába, jelenébe, annál több olyan birkózóra lelek akik példás hozzáállásukkal és kitűnő ringbéli teljesítményükkel kivívják tiszteletem. Csak pár név a sok közül: Ric Flair, Wéber Árpád, Kenta Kobashi, Lou Thesz, Daniel Bryan, Joe E. Legend, Ricky Steamboat, Stone Cold Steve Austin, Mitsuharu Misawa...és még vagy 3-szor ennyi nevet tudnék írni!

6. Szeretnél nyerni a HCW Bajnoki övön kívül más szervezetnél is övet?

6. Természetesen! A világ minden pontján szeretnék sikereket elérni!

7. Dover-rel milyen kapcsolatban vagytok?

7. Múlt héten kérte meg a kezem, de még erősen gondolkozom, hogy igent mondjak-e...Viccet félretéve, a kapcsolatunk profi. Annak ellenére, hogy egy állat, profizmus is szorult belé. Már csak azt nem tudom eldönteni hogy, siker vagy fájdalom orientált-e.

8. Milyen volt szerepleni a Szorítóban?

8. Fasza!

9. Szerinted ki nyeri a következő gálán a Rumble meccset?

9. Szerintem ÉN fogom nyerni! Jah várjunk csak, vagyok a bajnok. Na nem baj nem lehet egy seggel két lovat megülni, így lesz esélye másnak is. Bárki is nyerje, előre sajnálom, mert miután első számú kihívó lesz és megpróbálja elvenni tőle azt ami jogosan azt enyém, csak egy újabb strigula lesz a győzelmi mutatómba!

10. Kivel szeretnél megküzdeni a Pro-Wrestling világában?

10. Ide is oldalakon át tudnám sorolni a neveket. Igazából mint minden profi sportoló, én is kihívásra vágyom. JÖHET BÁRKI!!!


Lou Thesz
Joe E Legend
Ricky Steambot
Wéber Árpád
Mitsuharu Misawa
Ric Flair
"Stone Cold " Steve Austin
Kenta Kobashi




Daniel Bryan


2012. július 19., csütörtök

Meg lettem interjúvolva!

Hector akit ismerhettek interjúiról vagy onnan, hogy megemlítettem az első videóblogban. A lényeg az, hogy ma összehoztuk az interjút. Tessék megcsodálni! Írjatok kommentet (NE IDE) és like-oljátok a videót!


Pólók

Ez az ötlet még nagyon függőbe vagy, de tényleg. A lényeg az lenne, hogy lennének majd valamikor pólók és  bögrék. Még csak két minta van, de ezek gyarapodni fognak valami szép mondásokkal is amiket én találok ki!



Minták:

2012. július 14., szombat

8Ball interjú


Ha a kérdések furcsán hangzanak azért vannak, mert ebben remélhetőleg Murlock is benne lesz!







1. Honnan jött a nevetek és hogy csapatot alakítsatok?

1- Az én nevem egy régi becenév, amit még Icarustól kaptam és rámragadt. A Tagteam nevünket, meg egyik rajongónk adta nekünk. Velem debütált Murlock, nekem meg a második meccsem volt, két tapasztalatlan bugris voltunk, de ahhoz képest jól tudtunk együttműködni így összehaverkodtunk és megalkodtuk az 8Lock-ot, és azóta verhetetlenek vagyunk együtt.

2. Mióta követitek a pankrációt és miért lettetek pankrátorok?

2-Véletlenül alakult így, én csak azóta követem, amióta belecsöppentem, kb 2 éve, de jobban szeretjük a pro-wrestling kifejezést, mert a pankráció valójában teljesen más, mint amit csinálunk.

3. Ki a kedvenc pankrátorotok?

3- Nincs kedvencem, de sok példaképem van : El Generico, Kenny Omega, Delirious. Szeretem az őrült comedy karaktereket.

4. Ki a legnagyobb riválisotok?

4-Nekem Ted Wellington egyértelmüen.

5. Kivel küzdenétek meg bármelyik szervezetből?

5-PWH Tengkwa-val szívesen kiállnék.

6. Szeretnétek egy Tag team övet a HCW-ben a bajnoki övön kívül?

6-Persze, de öv nélkül is egyértelmü, hogy nem vehetik fel velünk a kesztyűt :)

7. Szegedi gáláról mi a véleményetek valamint a halászléről?

7- A halászlét nem csípem, de a szegedi gála nagyon jól sikerült, lehettem volna jobb is kicsivel, de összességében nagyon jól éreztem magam. A közönség meg zseniális volt!

8. PG Hooker tette. Hogyan reagáltatok?

8-Nem zaklat fel. Beszélne sem érdemes róla. Megemésztjük ezt a döntést és újult erővel vágunk vissza.

9. Ti valamikor benne lesztek a Szorítóban?

9-Én próbálom elkerülni a rivaldafényt. Nem az én világom. Bemegyek, bunyózom, kijövök. Ha ezzel sikert aratok nekem bőven elég.

10. Láthatunk titeket más szervezeteknél is?

10-Reméljük a jövőben igen, de ez csak attól függ mennyit fejlődünk.
El Generico
Delirious
Tengkwa
Kenny Omega
Ted Wellington

Ajánló

A napokban találtam egy jó videóst aki interjúzik, de nem azokkal akikkel csinált Kismagyar is interjút. (Jó Delta-val csinált ős is interjút, de mindegy)

Lényeg, hogy jól az interjúi és szerintem megérdemel egy SUB-ot mindenkitől!

Csatorna link: Hector

2012. július 9., hétfő

Yan Colby Interview

Yan Colby with his sunglasses:D





1. How long have you wrestler? Why did you become wrestler?


I was a ref from 2004 to 2007. I started wrestling in 2007 until 2010 when I took time off because of a shoulder injury. During this hiatus that lasted until earlier this year I did TV commentary, live play by play and referee. 
Why did I become a pro wrestler ? I guess no ones really knows…I started watching WWE on TV in 1992 and it was no different for me than the others. I felt « This is what I wanna do ». Not much of a deep look into my motivations, but I can’t really point out what made me want to do this. It’s wrestling. Ennyi. 


2. Who is your favorite wrestler at any time?


Of all time I don’t really know. But the faces that made an impact on my love for this business were : Steve Austin, Mick Foley & Steve Corino. I could name a dozen of others but they are not THE ONES that I loved and cherrished deeply while growing up. 




3. Why did you decide to confirm to the Hungarian Pro Wrestling?


Hmm well…I live here now and I met the guys a few weeks after I got to Budapest. Lot of motivation and we bonded very quickly. I thought to myself : « This could be a fresh start, reinvente myself and take over Hungary as the top star in the country » So far so good, isn’t it ? 


4. Who do you want to fight in the HCW?


Quite simple. I want to fight everyone and I will beat everyone standing in front of me until I get my World Title shot and win that belt. 


5. Szeged that made you feel? What was the mood there?


The place was great. 1300 fans is a huge freakin crowd for Hungary. The show was good and everyone got a little taste of Yan Colby. The mood was a bit tense because was aiming for success and it was a great success. I hope some day Szeged can get a bigger taste of Yan Colby. 


6. To love to fight for the championship belt?


I think I already answered that question. If you’re in the business for something else than being the absolute best you can go home right now. People say I’m peckés, but do you really think I care ? I want to be the number one guy, and I will be, period. If I’m not the best I consider myself the worst, so I have to be the best. HAVE TO !




7. Who is your biggest rival in the HCW?


Don’t you follow HCW closely enough to know what’s going on ? Kis Nitro messed with me and he saw what it meant. I have no rivals. This is just business. I am here to kick asses until I get where I want. I’m not here to make friends. I have a close relationship with some of the guys because we share things but like I said, when that bell rings and it’s time to get down to business, ain’t no friends in that ring. Not for me at least…As far as my next opponent…még nem tudom. 




8. How outrageous when you were thrown out the Revolution PPV?


They just pushed the wrong buttons on the wrong guy on the wrong day, and saw what happened thereafter. Now all of a sudden they’re all nice with me. I am all about being nice with people as long as they don’t cross lines they’re not supposed to. 




9 What is the reputation you expect?


I will go out there, give my all everytime and earn the fans respect. When I got here everybody booed me and the more they saw me, the more were cheering. You do the maths.


"Stone Cold" Steve Austin
Steve Corino
Mick  Foley

Yan Colby interjú

Mivel Yan még nem nagyon tud magyarul ezért angolul írtam neki a kérdéseket és szabad fordításban átírtam magyarra!
Yan Colby a Szemüvegével:D


1.Mennyi ideje vagy pankrátor és miért lettél pankrátor?

1. 2004.től 2007-ig voltam újra pankrátor. 2007-ben kedztem el birkózni, 2010-of lábadoztam egy vállsérülésből.Ez a szünet alatt az év elején kommentátot voltam a TV.-ben, élő játékoknál és játékvezető is voltam.
Miért lettem pro-wrestler? Erre már nem emlékszem. Elkezdtem nézni a TV-ben 1992-ben és más volt mint a többieknek. Úgy éreztem "Ez az amit akartam csinálni". Nem sokkal később mélyebben is belepillantottam és ez lett a motivációm, de nem igazán tudok rámutatni, hogy mit akartam csinálni. Ennyi

2. Ki a kedvenc pankrátorod bármelyik időből?

Nos nem igazán tudom, de akik nagy hatást gyakoroltak rám Ssteve Austin, Mick Foley & Steve Corino. Még megtudok nevezni egy jó pár embert, de ők akiket szeretek és tisztelek.

3. Miért döntött úgy, hogy megerősíted a magyar Pro Wrestling-et?

Hmm...Jó itt élni és most találkoztam a srácokkal utána néhány héttel kaptam utat Budapestre. Sok motivációt és ide kötöttem nagyon gyorsan. Azt gondoltam magamban "Ez a lehetséges hely ahol újra tudnám kezdenié és rávettem magam.

4. Kivel akarsz harcolni a HCW-ben?

Egészen egyzserű. Mindenkivel harcolni fogok aki elém áll és még meg nem kapom a Title Shot-ot, hogy megnyerjem a bajnoki övet.

5. Szegeden, hogy érezted magad? Mi volt ott a hangulatod?

A hely nagyon jó volt. 1300 rajongó hatalmas társaság a magyaar közösség. Az előadás jó volt és mindenki kapoot egy kis ízelítót Yan Colby-ból. A hangulat egy kcisit felszült volt, mert a cél a siker volt. Remélem egy nap Sszegeden is kaphattok egy nagy adagot Yan Colby-ból!

6. Szeretnél harcolni a bajnoki övért?

Azt hiszem, már megválaszoltam a kérdést. Az emberek azt mondják nem vagyok peckes, de az hiszed ez tényleg érdekel engem? Én akarok lenni az elsőszámű srác és én is leszek! Ha nem lehetek a legjobb tartom magam, hogy ne a legrosszabb legyek! HAVE TO!

7. Ki a legnagyobb riválisod a HCW?

A Kis Nitro megvolt velem zavarodva és látta, hogy mit jelent ez Nekem! Nincsenek riválisok. Ez csak üzlet. Itt vagyok szamarakat rugdossak addig amíg meg nem kapom amit akarok. Nem azért vagyok itt, hogy barátokat szerezzek- Néhány sráccal soros kapcsolatban vagyok, de mint mondtam egy csak üzlet. Vagy üzlet vagy barát.Nekem legalábbis. Ami az én következő ellenfelemet ihlleti..Nem tudom.

8. Felháborító volt amikor kidobtak a Forradalom gáláról?

Akkor Rossz gombot, rossz időt és egy rossz fiút figtak ki és látták, hogy mi történik. Ők nem voltak kedvesek velem. Én vagyok akiről minden szól! Addig kedves emberek voltak, de már nem azok!

9. Mi kell a hírnévhez?

Kimegyek oda és keresem a rajongók tekintetét. Amikor megláttnak akkor is ujjonganak Ez nem matematika!

Mick Foley
"Stone Cold" Steve Austin


Steve Cornino

2012. július 8., vasárnap

Renegade interjú

Rászálltam a HCW-re? Nem hiszem:D még egy interjú az alany pedig nem más, mint Renegade! Bevallom egyik nagy Favoritom Poison mellet:D

Sexy Jessie

Renegade

1. Hogy ismerted meg a pankrációt és miért lettél pankrátor?

1. 1992-ben láttam az első pro-wrestling meccset a televízióban. Azonnal rabul ejtett a világa. Aztán 2005 környékén csatlakoztam az ország legnagyobb pankrációs közösségéhez, a H-wrestlinghez.
Néhányan abból a közösségből kezdtünk el edzésekre járni. Nuts, Hombre de Rasson és én is ilyen voltam. Kevesen tudják, de Nuts nagyon komoly tudással rendelkezik a szakmában, több mai HCW birkózónál is ő tette le az alapokat sok évvel ezelőtt.

2. Mért Renegade lett a neved?

2. Egyrészt Illik a karakterhez, másrészt Warren Zevon 'Renegade' c. száma a ludas. :)

3. Ki a legnagyobb riválisod?

3. Icarus esetében bánt, hogy a debütálásom óta nem tudtam megverni, de a jelenlegi legnagyobb riválisom a HCW regnáló bajnoka, PG Hooker. Az én célkeresztem az ő mellkasán van.

4. Kik a kedvenc pankrátoraid? (Bármelyik cég bármelyik időből)

4. Az első számú kedvencem Scott Steiner. A birkózásában elképesztő profizmussal ötvözte a powerhouse, grappler, technical és high flyer stílusokat. Nagy kedvencem volt még a tragikus körülmények között elhunyt Chris Benoit is, valamint a nagyfiú kategóriából kevin Nash.
A mostaniak közül Paul Burchill-t és Edge-et szerettem nagyon.

5. Szegeden milyen volt a gála és a halászlé?

5. A gála óriási élmény volt, rendkívül profin volt szervezve, László Roland kiváló munkát végzett. 1300 néző jött el, ez hihetetlen élmény volt nekünk. Maga a város is gyönyörű és a halászlé is pompás volt. :)

6. Jessie-vel hogy ismerkedtetek meg?

6. Jessie-vel régóta barátok vagyunk, az első magyar pro-wrestling bemutatón találkoztunk, amit Perutek János szervezett és a Wigwamban rendeztek meg, Icarus, Hawk, PG és Dover közreműködésével.

7. Szeretnél egy Title Shot-ot?

7. Természetesen, minden vágyam a HCW bajnokává válni.
ha pedig ehhez PG arcát kell átrendezni, az külön öröm.

8. Láthatunk-e más szervezetnél is?

8. Igen, idén már megfordultam a DDW-ben, ami egy remek kis lengyel szervezet, szeptemberben pedig újra külföldre visz az utam, a részleteket azonban még nem árulom el.

9. Milyen volt a meccs Gabriel Anglefyre ellen?

9. Annak ellenére, hogy aznap jobbnak bizonyult nálam, nagy élmény volt a kötelek közé lépni Angelfyre ellen. Ez az ember nagyon sokat tud a szakmáról, rendkívül dinamikus és mindig tudja mit csinál.

10. Mi a véleményed PG Hooker tettéről, hogy átpártolt a direktorokhoz?

10. Borzasztóan olcsó húzás volt. Engem épp a mentősök láttak el, amikor a dolog történt, így közvetlenül reagálni sem tudtam. PG a könnyebb utat választotta, gondoskodni fogok róla, hogy meglegyen ennek a böjtje.
A bajnoki öv csak a kedvenc rossz-fiútok derekán mutathat igazán jól!
Chris Benoit

Edge
Paul Burchill
Scott Steiner



Kevin Nash



2012. július 5., csütörtök

The Binding of Isaac - Wrath of the Lamb Ultra Pride !!!

Na megrendeltük a DLC-t és egész király (mit egész ku*va jó) és nem gondoltam volna, hogy nem egy Super hanem egy ULTRA Pride ellen megküzdök. Volt vele még valami szövetséges is, de mivel a "The Doctors Revenge" küldetést csináltam és bombát lőttem a Dr. Fetus képesség miatt!

Itt egy kép az Ultra Pride-ről. Engem nagyon meglepett!

Isaac vs. Ultra Pride

2012. július 2., hétfő

Poison interjú

Poison a HCW másik pankrátora akit meginterjúvoltam és innen is köszönöm neki a válaszokat! Egyik kedvenc:D


Posion

1. Hogyan ismerted meg a pankrációt és miért lettél pankrátor?

1.) Erre születtem, hát csinálom.

2. Miért Poison lett a neved?

2.) Ezen nem is gondolkodtam még el.

3. Ki a példaképed a pankrátorok közül?

3.) A példa képeim Fire Ant, Frightmare, Jigsaw.

4. Miért pont a Direktorok csapata?

4.) Már nem igazán tudom, de nem voltam normális, hogy őket választottam.

5. Kivel szeretnél vívni egy meccset? Akár HCW akár, WWE vagy TNA.

5.) Hát szívesen harcolnék a fent említett emberekkel.

6. Mi a véleményed a Szegeden zajló Szupershow-ról és a szegedi halászléről?

6.) A show elég jó volt. Persze az én részemről. Sajnos az nap mentem fel és másnap hajnal jöttem vissza Pestre, szóval nem tudtam meg kóstolni.

7. Kit tartasz legnagyobb riválisodnak?

7.) Hát jelenleg az egész Direktor bagázst.

8. Milyen módon válhat valaki a HCW-ben Roster-ré vagy a rég szélénél szurkoló és biztató ember, mint Sexy Jessie Renegade oldalán.

8.) Birkózóvá sok sok edzéssel, managerré válhat bárki, aki tud szövegelni, vagy jól néz ki.

9. Milyen zenéket kedvelsz?

9.). Nahát erre most tényleg válaszolnom kell? Amúgy bármit meghallgatok, de örök favorit a Dubstep lesz.

10. Hogyan a jó istenbe látsz ki a maszkodon? Nem tudtam még rájönni.

10.) Zölden.




Jigsaw
Frightmare




Fire Ant





Icarus interjú

Tegnap este folyamán konkrétan éjfél körül Icarus-t elértem Facebook-on és megkérdeztem adna.-e egy interjút? Ő igent mondott tehát itt van az interjút. Az interjút kimásoltam ezért lehet, hogy nem felel meg a betűtípus a mindig használok.

Icarus


1. Miért Icarus a neved?

1.) Ikarosz a Görög mitológiában a lázadás megtestesítője volt. Nagyjából én is valami hasonlót képviselek, de ezt írásban nehéz lenne most átadni...

2. Mióta nézed a pankrációt és mi vagy ki inspirált arra, hogy pankrátor legyél?

2.)10 éve foglalkozom a pro-wrestling-gel, ezalatt sokat változott az ízlésem és az igényeim is. Sokan inspiráltak, nem tudnék egy ember kiemelni.

3. A tetkóidat mikor készítetted?

3.)18 éves koromat megvártam míg felkerült az első minta. 5 évet vártam, hogy megvárjam tényleg akarom-e ezt az egészet. Akartam.

4. Milyen volt 9 hónapig az övet birtokolni, majd sajnálatos módon elveszteni?

4.)Megtisztelő volt az első HCW bajnoknak lenni. Jól esett a több évnyi munka után birtokolni az aranyat. Elvesztése inkább a velejárója miatt fáj, hiszen elveszítettem egyik legjobb barátomat ezért a titulusért.

5.Ha megtehetnéd kit hívnál ki a WWE vagy a TNA pankrátorai közül?

5.)Senkit nem hívnék ki. Ezt a nagyobb ligákban amúgy sem a birkózó dönti el. Inkább a Pro Wrestling NOAH, és Ring Of Honor szervezetek mozgatnak meg.

6. Kit tartasz jelen pillanatban a legnagyobb riválisodnak?

6.) Az örök nemezisem Dover, még évek után is. Ez nálunk több, mint rivalizálás, de előbb még PG Hooker-nek kell visszafizetnem az árulásááért.

7. Milyen volt Szegeden?

7.) Szeged nagyon kemény volt. Hihetetlen minőségű showt sikerült összehozni László Rolanddal. Profi gála volt!

8.Milyen zenéket hallgatsz?

8.)Főleg poliritmikus metál zenéket jó mélyre hangolva (Periphery, Messhuggah), de szeretem a tru Hip-Hop-ot, és a nem összecsapott Dubstep-pet is.

9. Láthatunk-e téged más szervezeteknél is?

9.)Igen, Hollandiában a PWH-nál biztosan megfordulok még, és szeretnék még eljutni Németországba a wXw-hez. Japán a főcélom, de addig még nagyon nagyon sokat kell dolgozni.

10. Szerinted visszanyered az övet PG Hooker-től?

10.)Mindenemmel azon leszek, hogy újra tiszta legyen az öv!



Köszönöm Icarusnak, hogy elvállata az interjút!