2012. február 29., szerda

Shiushi1 Aki megváltozott

Szerintem Shiushi1-et majdnem mindenki ismeri, mert Véleménykifejtő0218 kielemezte, mert kiakadt az COD: MW2-őn, de ez engem nem nagyon izgatott. Az utóbbi időben nagyon megváltozott. Indított egy új Youtube channelt 2012.02.27.-én és már van 44 SUB-ja és a csatorna megjegyzések között igen pozitív megjegyzések vannak. Aki szeretne Shiushi1-re feliratkozni az csak ide kattint és már SUB-olhat is!

Shiushi1 YT Channel -katt ide-

Új logó

Nem tudom, hogy nektek mi a véleményetek, de már kicsit untam a régi logót és ezért gyorsan összedobtam egy új logót. Remélem nektek is tetszik! Véleményeket róla!

2012. február 28., kedd

Kismagyar Őszinte Beszélgetései

Kismagyar elkezdett csinálni egy Interjús sorozatot. Nekem nagyon tetszik! Aki nem ismerné ezt a sorozatot annak belinkelem nektek az eddigi epizódok!

1. rész: Simon interjú
2. rész: Sirius & Slowmo2 Interjú
3. rész: Agzt01 & Zsdav interjú
4. rész: LuckeY interjú
5. rész: Herby interjú

2012. február 27., hétfő

Tüntetés a Youtube ellen

Nem kimondottan a Youtube ellen hanem az új kinézet ellen. CtrlAltEgon videójában mindent megtudtok!

2012. február 25., szombat

Mai 2 videó

Mivel már úgy érzem, hogy sokat halogatnám a Hacktion elemzést úgy döntöttem, hogy ezen a szombaton nem egy hanem 2 videóval is jelentkezem. Az 1. videó természetesen a Hacktion elemzés lesz és a 2. videóban az iskolai farsangról lesz szó!

2012. február 23., csütörtök

Indulás Szegedre

"Indulás Szegedre"! Ez nem mást takar, hogy Március 10.-én megyek be az IH Rendezvényközpontba, mert ott lesz Aranyosi Péter és Kovács András Péter. A jegyár nem olcsó (de szerintem megéri) 2500Ft. Már alig várom, hogy eljöjjön 10.-e!

Ezt nem értem - 1.rész

Ezt nem videóban fogom csinálni hanem csak írásban. Ez az első rész tessék olvasni! Nem lesz hosszú! Ezek kisebb történetek lesznek!

-Amikor az régen ember beteg volt akkor várta, hogy meggyógyuljon. Az orvos segített neki és meggyógyult. Az a nap amikor elkérdezett az Internet nem mindenki feküdt az ágyban, de amikor a Facebook megjelent minden másodpercben kiírsz sok baromságot! "Lájk ha fent vagy!" "Írj egy számot és..." még sorolhatnám. És innen üzenem az elmúlt napokban én is beteg voltam és nem feküdtem hanem Youtube-on néztem különféle videókat. Na az a lényeg, hogy aki 38 fokos lázzal otthon betegeskedik az ne írja ki Facebook-ra és főleg ne menjen ki sehova, mert ha a tanár meglátja akkor az már baj. Ennyit akartam csak mondani! Sziasztok!

2012. február 22., szerda

Rövid mondanivaló

Mostanában szerintem észrevettétek, hogy nem volt bejegyzés. Ennek oka a Kékhalál. El lesz véve a gép szervízbe ahol teljesen megcsinálják. Első dolgom az lesz, hogy felveszem a Hacktion elemzést. Második, hogy ha minden igaz akkor elkezdjük felvenni a Minecraft sorozat 1. részét!

2012. február 21., kedd

Kellemes Meglepetés

Most értem haza és egy borítékot találtam az asztalon amiben az 576-nak a katalógusa volt. Peedig előse lett rendelve. Meg csak egyszer rendeltem 2 játékot.

2012. február 19., vasárnap

Láthatáron & Díj

A láthatáron egy Minecraft Sorozat amit nem hagyok abba, mint a Sky Pyramid-et egy baki miatt. Egy Random legenerált pályán fogunk játszani egyik haverommal konkrétan Unokatestvéremmel akinek a neve az, hogy Cs0kis. Fogunk majd Bányászni, Gyilkolni és még megannyi dolgot fogok csinálni. Remélhetőleg a gépem 1-2 héten belül helyre lesz rakva, mert nem akarom nagyon ezt is halasztani.

Megkaptam a mai napon a 3. Díjamat a Youtube-tól, mint #26 legnézettebb (Ma) - rendező

2012. február 17., péntek

Kérdezz-Felelek

Ti hamarabb tudjátok meg, mint a Youtube feliratkozóim, de a mai napon ők is megtudják! Az a lényeg, hogy újra megpróbálom ezt a kérdezz-felelek videót. Kérdezhettek bármit. Ide is írhattok kérdéseket, üzenetben is, de ott a tárgy az K-F legyen és még Youtube-on hozzászólásban is!(Ha itt vagy üzenetben írjátok a kérdéseket akkor rakjatok nevet is!)

2012. február 14., kedd

Bejelentés. Nem elköltözés vagy hasonló!

Vagyis...Hát...Áhh hagyjuk. Az a Lényeg, hogy amióta a Hummer megtalálta a Balatont és azon is a jeget ezt csinálta nálam. Kivágta a biztosítékot és segített ami többet nem tudom, hogy megfog-e történni és ez nem azt jelenti, hogy hagyom a francba hanem máshogy állok majd hozzá. Tudom úgy nem vezethetek blogot, hogy a TV-ből veszem a dolgokat ezért nem fogok ilyen Hummer-ös dolgot írok ki hanem ahogy Véleménykifejtő0218 is mondta: Sokkal érdekesebb sokkal értelmesebb dolgokat kellene írnod. Jó ez a LuckeY-s téma nem lett rossz, de egy ritka lerágott csont. Ezért most már szerintem érdekesebb témákat fogok ki írni!

A válaszvideó itt megtekinthető -katt ide-

Magazin Elemzés & Betonruha?

Ezt még muszáj kiírnom.

Magazin Elemzés: - Ma láttam egy PCGuru nevű magazint ami nagyon megtetszett. (és ismertem eddig is, de ez megtetszett). A Lényeg az, hogy amikor újra felveszem a Hacktion elemzést amíg töltöm fel Youtube-ra addig felveszem azt is.

Betonruha?: Amikor kijöttem a fürdőből mit látok a TV-ben. TV2---->Aktív---->Betonruha. Mondom: Mivan?! Mi a tököm ez? Betonból ruha? Ki az aki betont akar magán hordani. Röviden a fostornádó ezt tette velem.

Ezt a két dolgot elmondom és még egy dolgot is.

2012. február 11., szombat

Egy Hatalmas Project

Mi is ez? Hát a Tobi Titkos Élete. Egy Naruto Fan work amit én rajzolok és rendezek. Szinkronhangok már vannak. 1. rész hamarosan jön addig is jó szórakozást mindenkinek!

2012. február 10., péntek

Ha a Hummer bejegyzés


Ez nagyon megtette a dolgát, pedig nem is ennek szántam mármint nem reklámnak. Még nincs egy napja, hogy kiraktam, de nagyon megugrott a nézettség. Hatalmas megtekintés majdnem 250. megtekintés csak arra a bejegyzésre. Ha nem bánjátok megosztok veletek 2 képet. És hozzáteszem, hogy most értem haza suliból!

2012. február 9., csütörtök

Hummer vs. Balaton

Ebbe most már nekem is bele kell szólnom.
_______________________________________________________________
Komoly része:
-Hogy tudnak ilyet csinálni?! Az autó 3 tonna és 10 millió forint. A Balaton jege akkor 8-10cm. 6 Tonnát nem bír el! Nem lehet ilyet csinálni csak berúgva vagy bedrogozva.

Vicces része:
-Amióta ez a két őrült ezt csinálta azóta nagyon sok videót találtam.(Illetve TV-ben láttam) Mondjuk ezt -katt ide- vagy ez -katt ide- és még a használtautó.hu-n is van ilyen cikk, de ezt nem találtam meg.

Röviden: Hülye emberek nagy dolgokra is képesek még ha ilyet is kell csinálni. Esti agyzsibbasztás.

2012. február 8., szerda

Hamár itt tartunk

Hanfango barátom felrakott egy videót az Inka Craft néven ami egy új csatorna és ide is fognak feltölteni videókat.
És oda írták idézem Killerkocsog-tól: -Te kis seggturkász! Mi nekünk volt először az a név, hogy indacraft. Kurva gyorsan szedd le vagy balhé lesz. És vegyél magadnak egy kis kreativitást, az sohasem árt. Szűnj meg!
_________________________________________________________________________________
Aki persze reagált arra amikor Fango írta, hogy csak félre írás eredmény lett.
És idézem Killerkocsog: -Jó rendben, félreírás, nincs gáz.
_________________________________________________________________________________
Én megértem, ha az én nevemet (a Baliboy-t) vagy a Blogom nevét (az Amiről én Beszélek-et) akkor én is ki lennék akadva. De ez nem történik meg! Ha megnézitek a fejlécképet amit Vasember14 küldött ott van a ™. Ez nem más, mint a levédett cím. Így ha valaki ellopja bármelyiket én joggal oszthatom le, mint az állat.
_________________________________________________________________________________
Remélem Érthető Voltam!

A sorozat folytatódik

Én még tudatlanul tapasztaltam, hogy Zsdav like-olt egy Katamori videót. De ez nem egy Half-Life 2 végigjátszás volt. Hanem Minecraft. A Sky Order Titka címmel. Az első részt keressétek   
 Katamori Minecraft Krónikái: Sky Order Titkai - Bevezető epizód vagy csak kattints rá. A második részt pedig utána megtaláljátok

2012. február 7., kedd

Rákerestem a Google-ben az "Amiről én beszélek"-re és amikor még csak az AMIRŐL szócskát néztem meg és ezeket találtam

Bréking Nyúz: A Rendőrök vs. Kecske

Szerintem a Cím magáért beszél. A Rendőrök 6 órán keresztül kergettek egy kecskét és le is állt több helyen a forgalom. "De mi az Istenért nem lehetett egy hálót bevetni?" Hát mert kikerülte. De akkor mért nem autóval kapták el. Képzeljétek el azt a párbeszédet:
-Központ!
-Igen?
-Erősítés kell!
-Erőszakos betörő? Fegyveres Rabló?
-Nem. Kecske
-Kecske?!
-Igen
-Ezért ne hívogass! (Faceplam)
-Rendben

Megvan

Megtörtént a 3000. megtekintés pontban 17:00-kor!

Na szép

Meglett a Terraria nevű játék. Enek nagyon örültem. Küldték névnapomra Angliából. De utólag kiderült a baj. Sajnos lehet, hogy vírusos. Ezért a gépen beszart és nem tudom, hogy mikor fogom feltölteni a Hacktion elemzést. Pedig már megvan. Remélhetőleg nem lett a gépen nagyobb baj pedig örülnék, hogyha ne lenne ilyen sz@r a gépem. Hogy mi is történt?!:
- Újraindítja magát állandóan.
- Egy furcsa kék hátteres fehér szöveges szutyok tölt be és újraindul a gép.
- A Startup-ot installálta fel.

Ezek lennének a gondok.

Simon hiány csillapító - Új rész -

Az Arc Nélküli Manus  c. Vlog és Podcast új része melyben Skyline Karesz az élet nagy kérdéseit írta le Simon és Simon észveszejtő gyorsasággal válaszolt rá. Aki akarja itt is megtekintheti vagy ezen a linken -katt ide-

2012. február 6., hétfő

Annyira bírom azokat....

Aki Fészbuk-ra kiraknak egy olyan üzenetet, hogy like ha megtalálod a szívet. És ha nem másolod át akkor éjféltől balszerencsés lesz az éved! *fej verés a falba*

Mellesleg azok az osztálytársaim/évfolyamtársaim írják ki aki nem járnak senkivel. De most az mitől jobb, hogy ki írsz mindenféle baromságot, mint amikor én írok ki valamit (pl.: focimeccs eredmény). A like-ok arányát fel is mutatok:  Baromság-Fontosabb dolog (nem pont foci): 30-2. Remélem ez elég szemléltető volt vagy ha nem akkor még írok valamit szemléltetőnek.

2012. február 5., vasárnap

Egy hatalmas kérés tőletek

Csak arra vonatkozik aki ért a Windows 7-hez és az internetes kommunikációhoz (magyarul aki ért a hangkártyákhoz). Na az a lényeg, hogy már többen is hívtak Skype-on úgy, hogy csak mi ketten beszélünk és már konferencia beszélgetésbe is. De amióta Windows 7 van a gépemen azóta (bocsánat a szóért) BASZIK venni a hangot. Egy Aux féle hangkártyánk van és High Definition Audio a fajtája. Ugye 14 leszek, de nem akarok a gépem BIOS-ában turkálni. Aki esetleg tudna segíteni írjon egy E-mailt: balazs.frncz@gmail.com.

Remélem valaki tud segíteni, de annak nem tudom, hogy de megfogom hálálni.

TV6 Jó dobása

Egy jó dobást csinált a TV6*. Ha nem is mind a 5 kedvenc, de abból három bekerült a vasárnapi adásba. Aki szeretné nézni az ma 20:00-tól nézze a TV6-ot és aki szeretne belepillantani a pankrációba az pedig 22:00-kor nézze a TV6-ot. Műsorok: The Simpsons
                                         American Dad
                                         Futurama

__________________________________________________________________

*Tudom, hogy már nem TV6 hanem Viasat 6, de nekem ez van megszokva.

Várjáték by: Hanfango

Hanfango rendez egy várjátékot. Aki több információt akar nézze meg a videót!:

2012. február 4., szombat

50%

Mivel nagyon sok hó leesett tegnap és ma is ezért így hoztam a döntést: -Úgy tűnik, hogy ez a barom hó nagyon nagy lett kb 40 cm. Ezért fel fogom venni a Hacktion elemzést, megvágom és feltöltöm Youtube-ra. Remélhetőleg nem lesz holnap munkám, mert akkor nagyon el kell halasztani. Munka alatt mit értek? Hát azt, hogy van 4 Fóliánk és a hó tömege ami ráesik sajnos be is szakíthatja. Remélem ez nem történik meg és nem kell kilapátolnom valamennyi havat.

Magyarul: Holnap felveszem, megvágom és feltöltöm a videót, ha nem lesz dolgom.

2012. február 3., péntek

Új Oldal a blogon belül

Elemzés oldala hamarosan elindul a blogon belül. Az első "alany" a Hacktion című sorozat amit beharangoztam. Remélem nektek is tetszeni fog és nem csak fölöslegesen kell megcsinálnom. És most nem halasztgatom! A Hétvégén meg fogom csinálni, de nem Movie Maker-el fogom összedobni hanem SONY VEGAS PRO 10.0!

Elrendelték

A Kormány elrendelte, idézem: - A Kormány  rendelete alapján Hétgő és Kedd tanítási szünet. (2012. 02. 6-7)

Sajnos ezzel csak egy baj van. Be kell pótolni a szombaton. És remélhetőleg nem lesz nagyobb tanítási szünet és nem kell később kezdeni a nyári szünetet!

2012. február 1., szerda

Hamarosan Búcsúvideeó

Nem nem az én búcsúvideóm csak benne vagyok. Az egy Akatsuki Élete és Fekete Dani búcsúvideója lesz. Azt még én sem tudom, hogy mikor lesz kész, de remélem jó lesz!

1AÉ - Ennyi Volt

Nos sajnos ma az Egy Akatsuki Élete Facebook oldalán láttam, hogy nem lesz több 1AÉ és csinálnak egy olyan videót amiben te is benne lehetsz. Csak annyit kell tenned, hogy egy videóban annyit mondasz: Köszönjük Fekete Dani!
És ha azon gondolkozol, hogy hova a fenébe is küld el a videód? Hát ide: csomor. krisztina@hotmail.com